Aangenaam!
Mijn naam is Julian, een leerkracht secundair onderwijs uit Wuustwezel.
Al jaren heb ik een passie voor barbecueën. Vroeger als jonge kerel stak ik de barbecue al aan voor mijn gezin, familie, buren... Ik begon al vroeg op de dag met voorbereiden en het vlees bepalen in de winkel samen met mijn moeder. Vervolgens samen met mijn vader de barbecue klaarmaken en de kolen aansteken. Iedere keer de eindeloze discussie over hoe we de kolen het snelste aan konden krijgen. Uiteindelijk iedereen gezellig benen onder de tafel en genieten, maar ik niet! Mijn plaats was achter het vuur! Dat is voor mij genieten.
Als jobstudent werkte ik bij een traiteur die ook barbecues serveerde, ik stond steeds op eerste rij om mee te gaan. Na mijn jobstudent-carrière heb ik nog als flexi job gebarbecued bij een versgalerij.
De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat ik de stap naar een eigen zaak heb durven zetten. Het idee zat al enkele jaren in mijn hoofd, en nu is het idee werkelijkheid geworden.
Met veel steun en het harde werk van vrienden en familie is Heat 'n Meat tot stand gekomen!